arrow_drop_up arrow_drop_down

Kom jij ons Team versterken?

Technisch Commercieel

Medewerker Binnendienst

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie binnen de hightech industrie waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen ideeën en initiatieven binnen een gedreven en dynamisch team? Heb je gevoel voor klantrelaties, ben je communicatief sterk en werk je accuraat? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functieprofiel
In deze verantwoordelijke functie ben je de centrale spil in ons salesteam. Je vormt een belangrijke schakel tussen onze klanten, salesmanagers en de directeur/eigenaar. Je werkt offertes uit in opdracht van de buitendienst, neemt telefonische prijsaanvragen en opdrachten aan, verwerkt deze in het systeem en borgt een tijdige opvolging naar onze klanten. Klanten kunnen met vragen bij je terecht en jij zorgt voor een snelle en adequate reactie, waar nodig met hulp van je collega’s. Je onderhoudt het CRM-systeem, maakt prijslijsten en tipt collega’s bij opportunity’s.

Jij bent kritisch op je tijdsbesteding en probeert waar het kan taken slimmer en efficiënter in te richten en uit te voeren, gebruik makend van de beschikbare systemen. Je combineert commerciële met administratieve vaardigheden en levert ook graag een bijdrage aan de ontwikkeling en professionalisering van ons bedrijf.

Je krijgt een gedegen inwerkperiode en alle support van je collega’s om je zo snel mogelijk thuis te voelen binnen ons team.


Jouw profiel

  • Je hebt een HBO opleiding, bij voorkeur richting commerciële economie 
  • Je hebt affiniteit met ICT
  • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een klantgerichte instelling
  • Je bent accuraat en werkt gestructureerd
  • Je bent flexibel en een echte teamplayer 


Wij bieden jou

  • Een zeer zelfstandige functie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een prima salaris en, bij gebleken geschiktheid, een vaste aanstelling
  • Een bijzondere plek in een leuk klein team met zeer betrokken medewerkers

 

Bedrijfsprofiel

Partnertec BV is marktleider in de Benelux voor het leveren en installeren van apparatuur en procesoplossingen voor het vervaardigen van hoogwaardige printplaten. Via exclusieve partnerships levert Partnertec geavanceerde technologieën op het gebied van screen printing, soldering, pick & place, coating en cleaning. Partnertec voorziet klanten van de juiste consumables en biedt service en onderhoud om de machines optimaal te laten presteren.


Interesse?
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Reageer dan snel!
Solliciteer hier direct!


Wenst u meer informatie of liever per mail solliciteren? Neem contact op met Maurits van der Laken via 
tel. +31 (0) 6 514 22 771. Stuur uw CV met motivatiebrief naar mlaken@partnertec.nl

Partnertec B.V. use cookies