arrow_drop_up arrow_drop_down
23 July 2020 

Partnertec neemt ASM Assembly Systems Benelux over!

Met gepaste trots delen wij u mede dat Partnertec per 1 augustus 2020 ASM Assembly Systems Benelux overneemt. Door de overname is Partnertec nu de enige leverancier in de Benelux die complete productielijnen van machines en consumables voor de SMT-industrie kan aanbieden, inclusief screens en stencils.

Missing link

Sinds de oprichting in 2004 heeft Partnertec de exclusieve vertegenwoordiging verworven van topmerken in SMT-productiemachines, inclusief alle benodigde tooling en consumables zoals soldeerpasta, coatings en reinigingsproducten. In ons programma was echter nog één missing link: screens en stencils. Deze werden tot nu toe door onze collega’s van ASM Assembly Systems in de Benelux geproduceerd. Het is altijd de ambitie van Partnertec geweest om de in-house productie van stencils in de Benelux toe te voegen aan ons unieke productportfolio van wereldmarktleiders. Mede door de exceptionele groei van ons bedrijf in de laatste 4 jaar hebben wij deze overname nu kunnen realiseren.

Total solution provider

Met de acquisitie van ASM Benelux bieden wij u als klant nog meer toegevoegde waarde. Want doordat wij nu het complete pakket aanbieden, inclusief screens en stencils, kunnen wij u maximaal ontzorgen bij het inrichten en servicen van uw totale SMT-productieproces. Partnertec is nu total solution provider geworden. Dit is uniek in onze industrie in de Benelux.

Alles blijft hetzelfde

Marc van der Veer en zijn ASM-team zaten al in hetzelfde pand als Partnertec in Oirschot. Zij worden nu toegevoegd aan Partnertec en nemen hun jarenlange expertise en stencilproductie mee. Voor u als klant blijven de vertrouwde contactpersonen hetzelfde, en ook de goede service die u van hen gewend bent. Eigenlijk verandert alleen het logo op het briefpapier. Maar dit zegt wel enorm veel. Want voortaan kunt u voor álles bij Partnertec terecht!

Partnertec, Best in Class Total Solutions!


Partnertec B.V. use cookies