arrow_drop_up arrow_drop_down

Kom jij ons Team versterken?

Operationeel Manager

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie binnen de hightech industrie waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen ideeën en initiatieven binnen een gedreven en dynamisch team? Heb je gevoel voor klantrelaties, ben je communicatief sterk en werk je accuraat? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functieprofiel

Als operationeel manager leid je de organisatie samen met directie en salesmanagement naar de volgende fase. Uiteindelijk ben je er met je team verantwoordelijk voor dat de belofte van Sales aan de klantzijde wordt ingelost op de meest efficiënte en effectieve manier. Daarbij ben je een belangrijke sparringpartner van de algemeen directeur op strategisch en operationeel niveau en geef je samen vorm en inhoud aan de volgende fase, Partnertec 3.0.


Samen met jouw team van 10 zeer gemotiveerde en verbonden professionals (service engineers, CAD engineers, een marketing officer en administratief- en logistiek medewerkers) realiseer je de volgende organisatiefase van ‘good to great’. Je realiseert samen de planning & organisatie van service en back office, de professionale opvolging van offerte & orderprocessen van consumables & spareparts, opvolging van diverse klantvragen en je draagt met je team bij aan de profilering van Partnertec in de markt. Daarbij beheer je ook de contracten van en contacten met partners, leveranciers e.a. Je bent daarbij gericht op het aanbrengen van structuur en het verbeteren en optimaliseren van samenwerkingsprocessen met collega’s, klanten, leveranciers en partners. Uiteraard heb je zitting in het MT en rapporteer je rechtstreeks aan de algemeen directeur/eigenaar.


De kandidaat

Je bent een gedreven en zelfstandige hands-on leider in organisatie optimalisatie met een h.b.o.-werk en -denkniveau. Een people manager met ziel en zakelijkheid, waarbij je oog hebt voor individuele behoeften en drijfveren van je collega’s maar ook voor de organisatiebehoefte in relatie tot de externe ontwikkelingen. Je hebt een sterke affiniteit met IT. Daarnaast heb je een affiniteit en interesse in de high-tech procesindustrie. Je beheerst de Engelse taal uitstekend, Duits is een pré.


Wij bieden jou

Een zelfstandige functie met veel vrijheid en volop mogelijkheden om mee te bouwen aan een organisatie met nog veel marktpotentie. Het is de bedoeling dat je zelf in een paar jaar doorgroeit naar een directiepositie bij Partnertec. Partnertec biedt je een uitdagende dynamische werkomgeving waarin je kunt woekeren met je talenten, een prettig en persoonlijke werkomgeving met collega’s die gaan en staan voor elkaar. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend.

 

Bedrijfsprofiel

Wij zijn gevestigd in Oirschot, en zijn een succesvolle, toonaangevende leverancier van apparatuur en procesoplossingen voor de productie van elektronica. Wij bieden geavanceerde technologieën via exclusieve partnerschappen met wereldwijde marktleiders, waaronder pick- & placemachines, zeefdrukmachines, soldeerapparatuur, inspectieapparatuur, coating- en reinigingsapparatuur. Daarnaast leveren zij ook verbruiksartikelen en speciale flexibele tools die worden gebruikt in een breed scala van procestoepassingen. Wij bouwen aan sterke en duurzame partnerschappen met hun klanten en biedt hen de beste maatwerkoplossingen, ondersteuning en service ten behoeve van het productieproces. Om de groei en verdere professionalisering vorm te geven zoeken we een gedreven operationeel manager.


Interesse?
Wij hebben de solliciatieproduce uitbesteedt aan Berg & Partners. Als je interesse is gewekt verzoeken we je kandidatuur kenbaar te maken door je curriculum en korte motivatie te sturen naar: kbulterman@bergenpartners.nl, o.v.v. sollicitatie Partnertec. Je sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over de context of inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Marcel van Bergen op 06 – 22790081 of Kirsten Bulterman op 040-2431264.

Partnertec B.V. use cookies