Kom jij ons Team versterken?

CAD Engineer SMT Stencils

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de hightech sector? Heb jij een passie voor techniek en wil jij uitblinken in het maken van CAD ontwerpen van stencils voor onze klanten? Ben je zorgvuldig en oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkgever

Partnertec is marktleider in de Surface Mount Technologie in de Benelux. Het bedrijf levert en installeert machines en complete productielijnen voor het assembleren van hoogwaardige printplaten (PCBA’s). Via exclusieve partnerships biedt Partnertec geavanceerde oplossingen op het gebied van screen printing, soldering, pick & place, inspection, coating en cleaning. Partnertec voorziet klanten bovendien van hoge kwaliteit consumables en biedt service en onderhoud om productieprocessen optimaal te laten presteren.


Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van: CAD Engineer SMT Stencils

Functieprofiel

In deze functie draag je zorg voor het ontwerpen en vervaardigen van klantspecifieke stencils met als doel het leveren van een kwalitatief hoogwaardig stencil voor het aanbrengen van soldeerpasta. Je maakt CAD tekeningen als basis voor de lasersnijmachine die de stencils maakt. De grootte en de plaats van de uitsparingen in het stencil bepalen de juiste hoeveelheid soldeerpasta voor ieder elektronisch component op de printplaat, waarmee een goede soldeerverbinding van het component op de printplaat gegarandeerd wordt. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan een probleemloos zeefdruk- en soldeerproces voor de klant.


Jouw profiel

Om deze uitdagende functie succesvol te vervullen beschik je over de volgende achtergrond:

  • MBO werk- en denkniveau, technische opleiding
  • Affiniteit met elektronica (-productie), je begrijpt de terminologie
  • Minimaal 3 jaar ervaring met CAD/CAM of bv. print layout engineer
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre
  • Ervaring als werkvoorbereider SMT productie o.i.d. is een pre
  • Ervaring met MS-Office

Persoonskenmerken als klantgericht, analytisch, accuraat, proactief en zelfstandig passen goed bij je. 


Wij bieden jou 

Partnertec biedt een leuke job in een technisch uitdagende omgeving binnen een klein team van technici. Je wordt opgeleid in o.a. de gebruikte software, kennis van het zeefdruk proces en gebruikerswensen van stencilklanten. Wij bieden een marktconforme beloning.

Je kunt je reactie sturen naar: mlaken@partnertec.nl. Ons bezoekadres is Esp 214 in Eindhoven.

Wil je meer informatie? Bekijk dan ook onze website www.partnertec.nl of bel naar 085-0761910

Solliciteer direct