Kom jij ons Team versterken?

Ervaren Machine Operator Lasersnijmachine

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een hightech sector? Heb jij passie voor techniek en wil jij uitblinken in het maken van laser gesneden stencils voor onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkgever

Partnertec is marktleider in Surface Mount Technologie (SMT) in de Benelux. Het bedrijf levert en installeert machines en complete productielijnen voor het assembleren van hoogwaardige printplaten (PCBA’s). Via exclusieve partnerships biedt Partnertec geavanceerde oplossingen op het gebied van stencilprinting, soldering, pick & place, inspection, coating en cleaning. Partnertec voorziet klanten bovendien van hoge kwaliteit consumables en biedt service en onderhoud om productieprocessen optimaal te laten presteren.

Daarnaast zij wij gespecialiseerd in de productie van laser gesneden metalen sjablonen (stencils) die door onze klanten worden gebruikt tijdens het stencil print proces.

Wij zijn gevestigd in Eindhoven en werken vanuit  een recent volledig gerenoveerd pand met een toegewijd team van 16 professionele, klantgerichte medewerkers.


Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Ervaren Machine Operator Lasersnijmachine


Jouw Rol

Als operator ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden aan onze nieuwe High Tech Lasersnijmachine. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van deze productiemachine op een veilige manier. Je monitort de kwaliteit van het te verwerken materiaal en werkt volgens de geldende standaarden. Door jouw werkzaamheden kunnen wij optimale kwaliteit en kwantiteit garanderen.
Het dagelijks onderhoud van de lasersnijmachine hoort ook bij jouw taak. Orde, netheid en veiligheid zijn heel belangrijk binnen ons bedrijf en  er wordt verwacht dat jij hier aan bijdraagt. Bij (ver)storingen die je niet zelf op kunt lossen overleg je met de productiemanager over de te nemen acties. Uiteraard houd je tijdens de werkzaamheden rekening met veiligheids-, milieu- en kwaliteitseisen. Doorgroei naar CAD designer is mogelijk.


Dit neem je mee

Om deze uitdagende functie succesvol te vervullen beschik je over de volgende achtergrond:

 • Afgeronde mbo opleiding (bijv. in de procesindustrie)
 • Aantoonbare, succesvolle werkervaring zien wij als een pre
 • Affiniteit met elektronica productie
 • 2d CAD design ervaring is een pre
 • Beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift


Dit bieden wij

 • Een verantwoordelijke rol bij een financieel gezonde organisatie
 • Werken bij een bedrijf met een sterke reputatie in een High Tech niche markt
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met de uitdaging om de productie verder te laten groeien
 • Mogelijke doorgroei naar CAD designer
 • Een no-nonsense cultuur met klant gerichte collega’s met een sterke teamsprit
 • Een marktconforme beloning

 

Interesse?

Solliciteer hier direct!

Liever per mail solliciteren? Stuur je CV met korte motivatie naar de heer M. van der Laken, directeur/eigenaar, mlaken@partnertec.nl. 

Wil je meer informatie? Telefonisch is dhr. M. van der Laken te bereiken via 0850 761 910.


Een assesment kan onderdeel uitmaken van de procedure

Solliciteer direct