Partnertec has not been unnoticed by the Dutch Press!

Partnertec  has not been unnoticed by the Dutch Press!

Local Dutch Media has picked up the news that Partnertec is facing a record breaking year in their 12,5 years anniversary.

‘Pick & place zorgt voor sneeuwbaleffect bij jubilerend Partnertec’

Pick & place-robot zorgt voor sneeuwbaleffect bij jubilerend Partnertec

03-04-2017 Partnertec jubileerde en breidde de portfolio uit met een pick & place-robot. Het bracht een sneeuwbaleffect op gang: meer klanten, meer gespecialiseerd personeel en meer omzet.

Nichemarkt
,,Het is de beste tijd in ons 12,5-jarig bestaan”, zegt oprichter en directeur Maurits van der Laken. Het Oirschotse techbedrijf, acht medewerkers, opereert in een nichemarkt. Het levert productielijnen, onder meer om chips te assembleren op printkaarten. Er zijn in de Benelux zo’n 140 bedrijven die dezelfde Surface Mount Technologie (SMT) toepassen als Partnertec.

Groei
Partnertec biedt door toevoeging van het pick & place-systeem een complete productielijn. ,,Een groot bedrijf in led- verlichting kwam direct met een order”, vertelt Van der Laken. ,,En een specialist in deze technologie wilde graag bij ons komen werken. We willen doorpakken. We verwachten een groei van minimaal 30 procent ten opzichte van 2016.”

Place comment

The number 1 in solutions for surface mount technology